Новини

Училище, годините минават, но твоят дух лети неукротим. Със светлина, която ти ни даваш, към бъдещето устремно ...
По традиция в ОУ „Неофит Рилски“ се отбелязва седмица на гората, която тази година се провежда от 04.04. до 10.04. под мотото „АЗ, ГОРАТА“. РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ ...

Да бъдем активни заедно!

НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ДУПНИЦА 2021

 От 16-ти септември Община Дупница се включи в най-мащабната инициатива в България за балансирано хранене и активен начин на живот „Нестле за Живей Активно!“. Желаещите да се включат в инициативата могат да го направят до 26-ти септември, като изминат предварително определения маршрут. Ограничение за възрастта на участниците няма. Поради епидемиологичната обстановка преминаването става индивидуално, за да се избегне струпването на хора.

 Маршрутът определен от общината е с начална точка площад „Свобода“ /пред сградата на общината/, Градска градина /по стълбите при банка „Алианс“/, ж.к. „Бистрица“ и крайна точка парк „Рила“ /зоната на барбекютата/.

Всеки достигнал финалната точка на маршрута, може да получи награда – тениска с логото на „Нестле за Живей Активно!“. За целта трябва да си направите селфи с логото на инициативата, което ще откриете залепено на входа на зоната на барбекютата и да изпратите снимката на фейсбук страницата ни – Арт Дупница.

Наградите ще можете да получите в Община Дупница до 30 септември. Побързайте наградите са ограничени!

Да бъдем активни заедно!