Новини

Уважаеми родители, откриването на новата учебна 2023/2024 година ще започне на 15.09.2023 г. в 09:30 часа в двора на училището. Ние, учителите на ОУ "Неофит Рилски" се ...
На 12 септември 2023 година (вторник) от 17:00 часа ще се проведе родителска среща с родителите, чиито деца през учебната 2023/2024 година ще бъдат ПЪРВИ КЛАС. Моля, ...

Да бъдем активни заедно!

НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ДУПНИЦА 2021

 От 16-ти септември Община Дупница се включи в най-мащабната инициатива в България за балансирано хранене и активен начин на живот „Нестле за Живей Активно!“. Желаещите да се включат в инициативата могат да го направят до 26-ти септември, като изминат предварително определения маршрут. Ограничение за възрастта на участниците няма. Поради епидемиологичната обстановка преминаването става индивидуално, за да се избегне струпването на хора.

 Маршрутът определен от общината е с начална точка площад „Свобода“ /пред сградата на общината/, Градска градина /по стълбите при банка „Алианс“/, ж.к. „Бистрица“ и крайна точка парк „Рила“ /зоната на барбекютата/.

Всеки достигнал финалната точка на маршрута, може да получи награда – тениска с логото на „Нестле за Живей Активно!“. За целта трябва да си направите селфи с логото на инициативата, което ще откриете залепено на входа на зоната на барбекютата и да изпратите снимката на фейсбук страницата ни – Арт Дупница.

Наградите ще можете да получите в Община Дупница до 30 септември. Побързайте наградите са ограничени!

Да бъдем активни заедно!