Новини

Уважаеми родители, откриването на новата учебна 2023/2024 година ще започне на 15.09.2023 г. в 09:30 часа в двора на училището. Ние, учителите на ОУ "Неофит Рилски" се ...
На 12 септември 2023 година (вторник) от 17:00 часа ще се проведе родителска среща с родителите, чиито деца през учебната 2023/2024 година ще бъдат ПЪРВИ КЛАС. Моля, ...

ГАБРИЕЛ ЗАШЕВ С ОГРОМЕН УСПЕХ В ИТАЛИЯ! ДВЕ НАГРАДИ ЗА НАШЕТО ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ!

ГАБРИЕЛ ЗАШЕВ от шести „А“клас в нашето училище, възпитаник на художничката Елена Марулевска от Арт ателие „Дон Кези“, е отличен със званието ЛАУРЕАТ 3-ТА СТЕПЕН и награда за единствена номинация за „Характер на произведението“ в Международния конкурс за рисунка „Светът около нас“. Конкурсът се организира от Везувианската академия за изкуства и култура, Италия.

Той е и единственото наградено българче в конкурса.

Според информация на Елена Марулевска проектът „Светът около нас“ е създаден, за да обедини представители на различни страни по света в единна артистична общност. Темата на конкурса е Ecolife или проблемът с опазването на околната среда като един от най-важните проблеми на нашето време.

До края на месеца можем да видим рисунки на Габриел в галерия „Околийска къща“ като част от изложбата на децата от школа „Дон Кези“.

 

 

 

Други произведения на Габриел:

 

 

И през междучасията върху бялата дъска: