Новини

Отново победи за наши ученици! Традицията продължава!   НАТАЛИЯ АЛЕКСАНДРОВА БОЯНОВА от 5б клас зае първо място на областния кръг на олимпиадата по БЕЛ.   На ...
СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА, 1-во, 2-ро и 3-то място в първа възрастова група завоюваха ученици от нашето училище  в общинския конкурс „ГОРАТА Е ЖИВОТ“, организиран ...

ПОЧИТ КЪМ ДУПНИШКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ

Тържества на най-малките ученици за 3 март:

1а клас

4б клас

4в клас

4 а клас

1б клас

          Традициите – семейни и обществени, са част от живота ни. Те оформят нашето самосъзнание и родова принадлежност, извисяват патриотизма като висше чувство, което ни сближава и ни прави силни и добри хора.

          Още от Възраждането традициите се създават с общите усилия и широката обществена дейност на училищата и читалищата. Нашето училище от години осъществява тясна връзка и развива съвместни дейности с читалище „Пейо Яворов – 1978“, Дупница.

          И тази година отбелязахме заедно националния празник 3-ти март. Читалището и учениците от класовете на Елена Виденова и Лили Стефанова почетоха паметта на опълченците от Дупнишка околия, взели участие в Освободителната война през 1878 година.