Благотворителни инициативи

 

       КОЛЕДНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИЗЛОЖБИ

      Във връзка с посрещането на най-светлите християнски празници в ОУ"Неофит Рилски" бяха организирани  благотворителни инициативи, които преминаха под надслов "Да творим ДОБРО!". С много любов и старание, с помощта на своите учители и родители, учениците приготвиха и подредиха две кулинарни изложби и Коледен благотворителен базар с новогодишни картички и сувенири. Набраните от тях средства се използваха за подпомагане на наши възпитаници в тежко материално и социално положение и за обогатяване на материалната база в училище. Инициативите се осъществяват вече трета година и се превръщат в традиция за училището ни.

 

На 20.12.2017 година се проведе коледен базар с благотворителна цел с изработени от ученици от 1 до 4 клас в ГЦО коледни сувенири. Събраните средства са на стойност 371 лв.

 

На 27-28. 02.2018 година се проведе базар с изработени от учениците от 1-4 клас в ГЦО МАРТЕНИЦИ. Събраните средства са дарени за лечението на Калоян от Дупница.

 На 27.03.2018 година се проведе ВЕЛИКДЕНСКИ КУЛИНАРЕН БАЗАР

Събраните средства отново ще бъдат дарени за лечението на КАЛОЯН от Дупница.

 

 

НА 15 СЕПТЕМВРИ 2022 ГОДИНА НА ДВОРА НА УЧИЛИЩЕТО БЕ ПОСТАВЕНА КУТИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ХОРА ОТ НАВОДНЕНИЯТА В КАРЛОВСКО. НАБРАНИТЕ СРЕДСТВА СА: 581,50 ЛВ – ПЕТСТОТИН ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН И 0,50 ЛВ.. СУМАТА БЕ ПРЕВЕДЕНА ПО СМЕТКА.